Δομή Συμβουλευτικής και Φροντίδας Ψυχικής Υγείας


∗ Λόγω λήξεως της Πράξης « Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών» στις 30.09.2023, η Δομή δεν θα λειτουργεί από 01.10.2023. Για Επίσης δεν θα χορηγούνται και οι υποτροφίες για την κάλυψη δαπανών διπλωματικής εργασίας φοιτητών/τριών του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών που συμπεριλαμβάνονταν στην ίδια Πράξη.

Στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών έχει συσταθεί Δομή η οποία παρέχει Υποστήριξη, Συμβουλευτικής και Φροντίδας Ψυχικής Υγείας προς τους φοιτητές/τριες της Α.Σ.Κ.Τ. στο πλαίσιο της πράξης « Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών στην ΑΣΚΤ»

Σκοπός της δομής είναι η ενίσχυση των δράσεων της Φοιτητικής Μέριμνας στην ΑΣΚΤ με κύριο στόχο τη βελτίωση του ποσοστού έγκαιρης ολοκλήρωσης των σπουδών των φοιτητών/τριών του Ιδρύματος.

Οι φοιτητές/τριες της ΑΣΚΤ έχουν την δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να επισκεφθούν, κατόπιν ραντεβού, την υπάρχουσα επιστημονική ομάδα που αποτελείται από ψυχίατρο, ψυχολόγο και κοινωνικούς λειτουργούς.

Ωράριο υποδοχής κοινού της Δομής όπως ισχύει σήμερα:

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11:00 – 13:00 09:00 -12:00 09:00 – 12:00 09:00 -12:00 14:00 – 17:00

Η Δομή βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της βιβλιοθήκης στις εγκαταστάσεις της ΑΣΚΤ στην οδό Πειραιώς 256 και λειτουργεί όλο το έτος εκτός των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου.

Ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο: 210 4801 304 ή στο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: symvouleftiki@asfa.gr

Λοιπές Δράσεις

Υποτροφίες με σκοπό την κάλυψη δαπανών εκπονηθείσας διπλωματικής εργασίας φοιτητών/τριών του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της ΑΣΚΤ για το ακαδημ. έτος 2017-2018

Στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο πλαίσιο της πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών στην ΑΣΚΤ» παρέχεται η οικονομική υποστήριξη με τη μορφή υποτροφίας για την κάλυψη δαπανών εκπονηθείσας διπλωματικής εργασίας φοιτητών/τριών του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της ΣΚΤ της ΑΣΚΤ για το ακ. έτος 2017-2018 υλοποίησης πτυχιακής εργασίας φοιτητών /τριών.

Δικαιούχοι υποβολής αίτησης είναι οι επί πτυχίω φοιτητές/τριες του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Α.ΣΚ.Τ.

  • Πρόσκληση ενδιαφέροντος εδώ
  • Αίτηση εδώ

Πληροφορίες τηλ. 210 3897 157
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ), Πατησίων 42, Αθήνα

Η Πράξη «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών» εντάσσεται στο Ε.Π. ‘‘Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση’’ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Εθνικούς Πόρους.

© ASFA 2024. All rights reserved.