Το εστιατόριο της ΑΣΚΤ


H Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών διαθέτει εστιατόριο από το 1999 στο κτηριακό συγκρότημα της οδού Πειραιώς 256 για τη σίτιση του φοιτητικού πληθυσμού του Ιδρύματος.

Το εστιατόριο λειτουργεί με το σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self-service) όλες τις ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως και Κυριακή, από 1η Σεπτεμβρίου έως 30 Ιουνίου, από ανάδοχη εταιρία η οποία αναλαμβάνει τη σίτιση μετά από ανοιχτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινέςπρωϊνό 8:30 – 10:30,  γεύμα 13:00 – 15:30, δείπνο 18:30 – 21.00

Σάββατο και Κυριακήπρωϊνό 8.30-10.30, γεύμα 13.00 -15.30, δείπνο 18.00 – 20.00

Το μενού επιμελείται το Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και υποβάλλεται στην Επιτροπή Φοιτητικού Εστιατορίου για τελική έγκριση.

Το Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία σίτισης διοργανώνει ανά μήνα μία ημέρα Θεματικής Κουζίνας. Για την επιλογή της θεματικής της αποφασίζουν οι φοιτητές/τριες.

Υποστηρικτικά προς την ορθή λειτουργία του Εστιατορίου λειτουργούν επιτροπές ελέγχου, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διαπιστώνεται η καθαριότητα, η ποικιλία, η ποσότητα και η ποιότητα των μερίδων κ.λ.π.

Τις σχετικές με το εστιατόριο ανακοινώσεις μπορείτε να τις πληροφορηθείτε από τις ανακοινώσεις της ΑΣΚΤ στο πεδίο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/Κατηγορίες/Φοιτητική Μέριμνα στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος και στο facebook

Μηνιαίο Μενού

Ερωτηματολόγιο Ποιότητας Σίτισης

Παράπονα-Καταγγελίες

© ASFA 2024. All rights reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο