ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 

1. Πρακτική Πράξη Φοιτητών Α.Σ.Κ.Τ. (ΕΣΠΑ – ΕΠΑΝΕΚ), Ιδρυματικός υπεύθυνος της πράξης ο Επίκουρος Καθηγητής Νικόλαος Αρβανίτης. Επιστημονικός υπεύθυνος για το Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης η Επίκουρη Καθηγήτρια Κέλλη Λινάρδου, Επιστημονικός υπεύθυνος για το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Γιώργος Αλεξανδρίδης. Υπεύθυνος διαχείρισης της Πράξης είναι ο συνεργάτης Ε.Λ.Κ.Ε. Νικόλαος Νικολούτσος.

2.  Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΕΣΠΑ), Επιστημονικό Υπεύθυνος είναι ο Αν. Καθηγητής Ιωάννης Σκαλτσάς. Υπεύθυνος διαχείρισης της Πράξης είναι ο συνεργάτης Ε.Λ.Κ.Ε Χρήστος Μάνος. 

3. Γραφείο Διασύνδεσης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΕΣΠΑ-ΕΠ.ΑΝΑΔ- ΕΔΜ), Επιστημονικός Υπεύθυνος της Πράξης είναι ο Επ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστόπουλος.

4. Απόκτηση διδακτικής εμπειρίας για νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού στην Α.Σ.Κ.Τ. 2019-2020 (ΕΣΠΑ–ΕΠ.ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ), Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι η Αν. Καθηγήτρια Αντωνία Διάλλα. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η Μαρία Βαγγέλη, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με Α΄Βαθμό.

5.  Πρόγραμμα Erasmus+  KA 103 / European Mobility Program / Κλασική κινητικότητα, Ιδρυματικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ζαφείριος Ξαγοράρης. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η συμβασιούχος Μαρία Μυρώνη. 

6. Πρόγραμμα Erasmus+  KA 107/ International Mobility (ΡΩΣΙΑ), Ιδρυματικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ζαφείριος Ξαγοράρης, Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Δημοσθένης Αβραμίδης. 

7.  Πρόγραμμα Erasmus+ KA 107 / International Mobility (ΚΙΝΑ), Ιδρυματικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ζαφείριος Ξαγοράρης.

8.  Erasmus+ Διεθνής κινητικότητα μεταξύ χωρών του προγράμματος και χωρών εταίρων (ΚΑ 107) Κονγκό. Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι ο Αν. Καθηγητής Δημοσθένης Αβραμίδης και Υπεύθυνος διαχείρισης είναι ο συνεργάτης Ε.Λ.Κ.Ε. Χρήστος Μάνος. 

9.  Erasmus+ Strategic Partnership Project "Creator Doctus". Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ζαφείριος Ξαγοράρης. Υπεύθυνος διαχείρισης της πράξης είναι ο εξωτερικός συνεργάτης Γεώργιος Παπαδόπουλος. 

10. Erasmus+ KA2 Mental Health Matters through Restorative Art. Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι ο Αν. Καθηγητής Ιωάννης Σκαλτσάς. 

11. Συντήρηση, Αποκατάσταση, Βιωσιμότητα και Ανάδειξη της Συλλογής Έργων Τέχνης της Α.Σ.Κ.Τ. (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Νίκος Τρανός. Υπεύθυνοι διαχείρισης: ΕΛΚΕ.

12.  ROCK (HORIZON 2020 E.E.), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ανδρέας Γιακουμακάτος. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η υπάλληλος Μαρία Φελίδου.

13. Υποστήριξη της λειτουργίας των δομών διαχείρισης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών για την υλοποίηση παρεμβάσεων συγχρηματοδοτούμενων έργων. (ΕΣΠΑ–ΕΠ.ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο ΕΕΔΙΠ Χαράλαμπος Ρέτσος.

14.  ΑΠΟΛΛΩΝΙΣ εθνική υποδομή για τις ψηφιακές ανθρωπιστικές τέχνες και επιστήμες για την γλωσσική έρευνα και καινοτομία (ΕΣΠΑ-ΕΠΑΝΕΚ.), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Νικόλαος Δασκαλοθανάσης. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η ΕΕΔΙΠ Μαρία Χατζή.

15.  @postasis: Virtual Artistic Laboratory (Ι.Κ.Υ.), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ματθαίος Σαντοριναίος. Υπεύθυνη διαχείρισης της Πράξης είναι η ΕΕΔΙΠ Σταυρούλα Ζώη.

16.  post documenta: οι σύγχρονες τέχνες ως φορείς εδαφικότητας. Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Νικόλαος Αρβανίτης. Υπεύθυνοι διαχείρισης: ΕΛΚΕ.

17.  ΠΔΕ 2017 επιχορήγηση του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.Κ.Τ. για την υποστήριξη του έργου εκσυγχρονισμού των ακαδημαϊκών δομών της Α.Σ.Κ.Τ. (Π.Δ.Ε.), Επιστημονική Υπεύθυνη είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών Φωτεινή Ζήκα. Υπεύθυνος διαχείρισης της Πράξης είναι ο συνεργάτης Ε.Λ.Κ.Ε. Αλεβιζόπουλος Δημήτριος.

18. Save the Dates (Ιδιωτικό έργο), Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι ο Καθηγητής Νίκος Τρανός. 

19.  Αξιοποίηση της θεατρικής σκηνής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Σκαλτσάς. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η Αθηνά Γκογκομήτρου, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού.

20.  Βοηθώντας την Επανάσταση στηρίζουμε τη δημιουργία Ελληνικού κράτους. Από τις άγνωστες ιστορίες του 1821. Σύνθετη δημιουργία: Θεατρική παράσταση - εικονική πραγματικότητα – εικαστική εγκατάσταση ψηφιακών αρχείων (ΕΛΙΔΕΚ), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ματθαίος Σαντοριναίος. Υπεύθυνος διαχείρισης της Πράξης είναι ο συνεργάτης Ε.Λ.Κ.Ε Χρήστος Μάνος. 

21.  Το σύνδρομο της Σφίγγας - Η αινιγματολυτική διάσταση του tableau vivant και οι μεταγραφές του στην τέχνη από την Αναγέννηση έως τον 20ο αιώνα (ΕΛΙΔΕΚ-Υποτροφίες). Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι ο Καθηγητής Παναγιώτης Χαραλάμπους. 

22.  Ο ενδυματολογικός χάρτης στα επαναστατημένα νησιά του Αιγαίου και τα αισθητικά ιδεώδη της εποχής (1789-1830) (ΕΛΙΔΕΚ-Υποτροφίες). Επιστημονική υπεύθυνη είναι η Καθηγήτρια Αντωνία Διάλλα.

23. Έκδοση Πρακτικών Διεθνούς Συνεδρίου ΜΠΑΟΥΧΑΟΥΣ 2019, Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ανδρέας Γιακουμακάτος. Υπεύθυνος διαχείρισης της Πράξης είναι ο συνεργάτης Ε.Λ.Κ.Ε. Αλεβιζόπουλος Δημήτριος 

Επικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260