ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κόμβος «ΤΕΧΝΟ-ΛΟΓΙΑ», έργο που υλοποιείται με τη συνεργασία του Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Α.Σ.Κ.Τ. και του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του ΕΚΠΑ με την υποστήριξη του ΕΛΙΔΕΚ και επιστημονικό υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή του ΤΘΙΣΤΕ της ΑΣΚΤ κ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, στο πλαίσιο των δράσεών του για τη «Διάχυση της Έρευνας για την Τέχνη σε μια Τεχνο-λογική Κοινωνία» διοργανώνει την παρουσίαση «Βιβλιοθήκες Τέχνης και Τεχνολογία». Οι βιβλιοθηκονόμοι της Α.Σ.Κ.Τ. παρουσιάζουν στους νέους επιστήμονες, στο προσωπικό, στους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Α.Σ.Κ.Τ. και σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η  τη σχέση των βιβλιοθηκών με την τεχνολογία, τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, που διευρύνουν και αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, καθώς και τις νέες τάσεις του μέλλοντος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στις 17:00 στη Βιβλιοθήκη της Α.Σ.Κ.Τ. (Πειραιώς 256) με ελεύθερη είσοδο.

Την εκδήλωση συντονίζουν η κ. Μαρία Βιτσεντζάκη, Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης Α.Σ.Κ.Τ. και ο Δρ. Γιάννης Κουκουλάς, Ιστορικός Τέχνης και Συντονιστής Έργου του Κόμβου ΤΕΧΝΟ-ΛΟΓΙΑΕπικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260