ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 


Αποτελέσματα εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
 


Την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 τα μέλη της πενταμελούς Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΕ) της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιδρύματος, συνεδρίασαν με σκοπό την διεξαγωγή της ψηφοφορίας και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων εκλογής των έξι (6) εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Η ΚΕΕ – η οποία αποτέλεσε το Όργανο Διενέργειας Εκλογών (ΟΔΕ) – βρίσκονταν σε συνεχή συνεδρίαση μέχρι την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων εκλογής.

Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη, όπως ήταν προγραμματισμένο μέσω της «ψηφιακής κάλπης ΖΕΥΣ» και στο χρονικό διάστημα 09:00 – 16:00 της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξήχθησαν μετά την διεξαγωγή της ψηφοφορίας, τα εσωτερικά μέλη που εκλέγονται στο Συμβουλίο Διοίκησης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών είναι:

Τελικά αποτελέσματα εκλογής

Εκλέγονται:

1. Χατζησάββα Ερατώ του Ιωάννη  (Τμήμα Εικαστικών Τεχνών)

2. Χανδρής Παντελεήμων του Αντώνιου (Τμήμα Εικαστικών Τεχνών)

3. Βλασταράς Βασίλειος του Παναγιώτη  (Τμήμα Εικαστικών Τεχνών)

4. Σαγρή Γεωργία του Νικόλαου  (Τμήμα Εικαστικών Τεχνών)

5. Διάλλα Αντωνία του Αργύριου (Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης)

6. Ιωαννίδης Κωνσταντίνος του Ελευθέριου (Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης)

   

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να βρείτε αυτούσιο το ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

 
Αθήνα, 25-04-2023 


ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ:
Πρακτικό εκλογής για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του ΣΔ της ΑΣΚΤ

Επικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260