ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει τη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, μέσω live streaming.

Η Βραδιά του Ερευνητή στοχεύει στο μέλλον: στο πέρασμα της έρευνας στην κοινωνία, στη δημιουργία θέσεων εργασίας του επιστημονικού δυναμικού, στη στήριξη της επιχειρηματικότητας των νέων, καθώς και νεοφυών επιχειρήσεων καινοτομίας στην πραγματική οικονομία.

Το κοινό, οι πολίτες της Αθήνας, και όλης της χώρας, με έμφαση στους μαθητές - σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας - φοιτητές και εκπαιδευτικούς, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους ερευνητές, βιώνοντας διαδικτυακά με ασφάλεια μέσω live streaming πρότυπες εφαρμογές αντιμετώπισης της πανδημίας που αποτελεί και το κεντρικό ειδικό θέμα φέτος. Δυναμική είναι και η παρουσία νεοφυών επιχειρήσεων καινοτομίας και ομάδων νέων ερευνητών στο πεδίο αυτό.

Φέτος, η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών θα συμμετέχει τόσο στην Εναρκτήρια Εκδήλωση που θα λάβει χώρα το πρωί της Παρασκευής, 27/11/2020 (8:15πμ-9:15πμ) με χαιρετισμό του Πρύτανη, Καθηγητή Νικόλαου Τρανού όσο και με συμμετοχή ερευνητικής ομάδας την ίδια ημέρα μεταξύ 11:45πμ-12:10μμ. Η Εναρκτήρια τηλε-Εκδήλωση (8:15-9:15 το πρωί) καθώς και όλο το μαγνητοσκοπημένο υλικό των 200 video των συμμετοχών των Ερευνητικών Ομάδων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, των Πανεπιστημίων της Αθήνας, Ερευνητικών Κέντρων, σχολείων, των συνεργαζόμενων φορέων και χορηγών, θα μεταδίδεται από το κανάλι της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ www.youtube.com/ntuaren από τις 8:15 το πρωί μέχρι 20:15 το βράδυ. Με τη λήξη της ζωντανής ροής όλο το υλικό θα είναι διαθέσιμο τόσο στο κανάλι www.youtube.com/ntuaren όσο και στην ιστοσελίδα www.ntua.gr/ntuaren. Ειδικά η Εναρκτήρια τηλε-Εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και από το site της ΕΡΤ την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και ώρα 8:15-9:15, ενώ θα προβληθούν και αντιπροσωπευτικά video.

Συνημμένα θα βρείτε το Δελτίο Τύπου, το Πρόγραμμα της Εναρκτήριας Τηλε-Εκδήλωσης, καθώς και το Πρόγραμμα του livestreaming.


Δελτίο Τύπου
Πρόγραμμα της Εναρκτήριας Τηλε-Εκδήλωσης
Πρόγραμμα livestreaming

Επικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260