Γραφείο LLP/ERASMUS | Μεταπτυχιακό ΠΣ "ΨΜΣ" | ΜΟ.ΔΙ.Π
| Μεταπτυχιακό Εικαστικών Τεχνών | Φωτογραφία | ΕΛΚΕ | ΔΑΣΤΑ | Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 


 

       
 

 

 
       
 

Απόφοιτοι 2009 - 2010

περισσότερα...

 
       
 
Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας περισσότερα...  
       
 

 

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για την άμεση και ολοκληρωμένη παροχή Συγγραμμάτων. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων από τους φοιτητές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 4/10/2010, με χρήση των κωδικών πρόσβασης (username /password) που χορηγούνται από τις Γραμματείες Εικαστικών και Θεωρητικών Τμημάτων (οι κωδικοί είναι οι ίδιοι με αυτούς που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή Φοιτητολογίου).

περισσότερα...

 
 
Για προσωπικές πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών, διδασκαλίας, εξετάσεων και για να δείτε την συνολική σας βαθμολογία και όλες τις εγγραφές σας στα εξάμηνα πατήστε εδώ.
 
       

Aπό την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 θα μπορούν να υποβάλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για την χορήγηση του στεγαστικού φοιτητικού επιδόματος των 1.000 ευρώ οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι του επιδόματος, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

περισσότερα...

 
 
 
Η πλατφόρμα eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων. περισσότερα...
 
 
       
       
 

ΑΝΩΤΑΤΗ   ΣΧΟΛΗ  ΚΑΛΩΝ   ΤΕΧΝΩΝ

ΜΟΝ. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣ. ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 (ΜΟ.ΔΙ.Π.)

Αθήνα 23 Νοεμβρίου 2011 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Η περιοδική ανά τέσσερα έτη αξιολόγηση και πιστοποίηση της ποιότητος των ακαδημαϊκών τμημάτων των Α.Ε.Ι. που έχει θεσμοθετηθεί νομοθετικά από το 2005 (Ν. 3374/2005), είναι μία υποχρεωτικά επαναλαμβανόμενη συλλογική διαδικασία και διαρκεί δύο (2) συνεχόμενα ακαδημαϊκά εξάμηνα. περισσότερα...

  

 


 

 

 

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας και η Κρατική Ακαδημία Καλών Τεχνών Στουτγάρδης οργανώνουν διεθνές συνέδριο με τίτλο «Το Bauhaus και η Ελλάδα», με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Μπάουχαους στη Βαϊμάρη. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 30-31 Μαΐου / 1η Ιουνίου 2019.

bauhaus2019