Δελτίο Τύπου

Τιμή στο Γ. Μόραλη

Εκδήλωση προς τιμήν του Δάσκαλου της ΑΣΚΤ  Γιάννη  Μόραλη την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 7.00 μμ στην αίθουσα  Τζιόρτζιο ντε Κίρικο.


Στα πλαίσια της εκδήλωσης διοργανώνεται έκθεση στον εκθεσιακό χώρο της ΑΣΚΤ με τίτλο «Δάσκαλος και μαθητές- καθηγητές της ΑΣΚΤ»

     

                               


Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών τιμά τον  Γιάννη Μόραλη, σε σεμνή τελετή όπως αρμόζει στο πρόσωπό του. Μαθητές του και φίλοι καθώς και φοιτητές της σχολής,  θα γνωρίσουν τον δάσκαλο Γιάννη Μόραλη όχι μόνο μέσα από το σημαντικό καλλιτεχνικό του έργο, αλλά και από τις εκμυστηρεύσεις μαθητών του για την προσωπικότητά, το ήθος και την ποιότητα του λόγου του.
Ιδιαίτερο κομμάτι της εκδήλωσης, τιμή στον δάσκαλο Μόραλη, είναι η έκθεση που πραγματοποιείται, στον εκθεσιακό χώρο της ΑΣΚΤ με έργα του, καθώς και μαθητών του που σπούδασαν κοντά του σε διαφορετικούς χρόνους στον ίδιο  όμως ιστορικό χώρο της ΑΣΚΤ  στον οποίο δίδαξαν και διδάσκουν ακόμη.
Συμμετέχουν με έργα τους οι: Δ. Κοκκινίδης, Δ.Μυταράς, Γ.Βαλαβανίδης,Ρ.Παπασπύρου, Χ.Μπότσογλου,Γ. Ζιάκας Β. Δημητρέας, Τρ.Πατρασκίδης,  Α.Χριστάκης, Ζ. Αρβανίτης, Π. Σάμιος, Δ.Αγγελίδου,  Δ.Κούκος.  Εκτίθενται επίσης έργα του Ν. Κεσσανλή και του Λευτέρη Κανακάκη .

Διάρκεια έκθεσης  23 Νοεμβρίου  - 4 Δεκεμβρίου 2009
Ώρες λειτουργίας   Τρίτη – Παρασκευή 12.00 - 21.00, Σάββατο κ  Κυριακή 10.00 - 14.00
  

 

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Πειραιώς 256, 18233 Ρέντης
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Υπεύθυνη Πρυτ. κ Δημ. Σχέσεων και Τμημ. Εκθέσεων : Εύα Τερζή
Τηλ. 2103897121
Fax 2103817156
Email rector@asfa.gr