ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 

H Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών λειτουργεί εστιατόριο στο κτηριακό συγκρότημα της οδού Πειραιώς 256, από το ακαδημαϊκό έτος 1999-2000, που εξυπηρετεί τη σίτιση των φοιτητών του Ιδρύματος. 

Η σίτιση παρέχεται από 1η Iανουαρίου 2018 έως και 31.12.2018 από την ανάδοχη εταιρία ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ , η οποία ανέλαβε τη λειτουργία του μετά από ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Το εστιατόριο λειτουργεί με το σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self-service) όλες τις ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως και Κυριακή και καθ’ όλο το διάστημα του διδακτικού έτους.

Προσφέρεται καθημερινά πρωινό, γεύμα και δείπνο. Το γεύμα και δείπνο περιλαμβάνει δύο επιλογές πρώτου πιάτου και τρεις (3) επιλογές κυρίως γεύματος αντίστοιχα.

Η σίτιση δεν παρέχεται κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, των διακοπών του Πάσχα, των επισήμων αργιών καθώς και όσων άλλων περιπτώσεων προβλέπονται από τη νομοθεσία και τις αποφάσεις των οργάνων του Πανεπιστημίου.

Υποστηρικτικά προς την ορθή λειτουργία του Εστιατορίου λειτουργούν επιτροπές ελέγχου, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διαπιστώνεται η καθαριότητα, η ποικιλία, η ποσότητα και η ποιότητα των μερίδων κ.λ.π. 

Το μενού επιμελείται το Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία και η πρόταση υποβάλλεται και εγκρίνεται τελικώς από την Επιτροπή Φοιτητικού Εστιατορίου. 

Το Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία σίτισης διοργανώνει ανά μήνα μία ημέρα Θεματικής Κουζίνας. Για την επιλογή της θεματικής της αποφασίζουν οι φοιτητές/τριες.

Τις σχετικές με το εστιατόριο ανακοινώσεις μπορείτε να τις πληροφορηθείτε από τις ανακοινώσεις της ΑΣΚΤ στο πεδίο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/Κατηγορίες/Φοιτητική Μέριμνα  στην ιστοστελίδα του Ιδρύματος και στο facebook https://www.facebook.com/foititiki.merimna.askt
Επικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260