ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 
1. Πρακτική Πράξη Φοιτητών Α.Σ.Κ.Τ. (ΕΣΠΑ – ΕΠΑΝΕΚ), Ιδρυματική υπεύθυνη της πράξης η Καθηγήτρια Αφροδίτη Λίτη. Επιστημονικός υπεύθυνος για το Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης ο Επίκουρος Καθηγητής Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Επιστημονικός υπεύθυνος για το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Νικόλαος Αρβανίτης. Υπεύθυνος διαχείρισης της πράξης είναι ο συμβασιούχος Νικόλαος Νικολούτσος.

2. Απόκτηση διδακτικής εμπειρίας για νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού στην Α.Σ.Κ.Τ. 2019-2020 (ΕΣΠΑ–ΕΠ.ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ), Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι ο Επ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Ιωαννίδης. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η μόνιμη υπάλληλος Μαρία Βαγγέλη.

3. Save the Dates (Ιδιωτικό έργο), Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι ο Καθηγητής Νίκος Τρανός. Υπεύθυνος διαχείρισης της πράξης είναι ο συμβασιούχος Ιωάννης Σκάρος.

4. Συντήρηση, Αποκατάσταση, Βιωσιμότητα και Ανάδειξη της Συλλογής Έργων Τέχνης της Α.Σ.Κ.Τ. (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Νίκος Τρανός. Υπεύθυνοι διαχείρισης: ΕΛΚΕ. 

 5.   Πρόγραμμα ERASMUS+ KA 107 / International Mobility (ΚΙΝΑ), Ιδρυματικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ζαφείριος Ξαγοράρης. Υπεύθυνος διαχείρισης της πράξης είναι ο συμβασιούχος Χρήστος Μάνος.

 6.   Πρόγραμμα ERASMUS+  KA 107 / International Mobility (ΡΩΣΙΑ), Ιδρυματικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ζαφείριος Ξαγοράρης, Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Δημοσθένης Αβραμίδης. Υπεύθυνος διαχείρισης της πράξης είναι ο συμβασιούχος Χρήστος Μάνος. 

 7.     Πρόγραμμα ERASMUS+  KA 103 / European Mobility Program / Κλασική κινητικότητα, Ιδρυματικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ζαφείριος Ξαγοράρης. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η συμβασιούχος Μαρία Μυρώνη.

 8.     Erasmus+ Strategic Partnership Project "Creator Doctus". Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ζαφείριος Ξαγοράρης. Υπεύθυνος διαχείρισης της πράξης είναι ο εξωτερικός συνεργάτης Γεώργιος Παπαδόπουλος. Η πράξη αυτή διαχειρίζεται από την Ολλανδία η Α.Σ.Κ.Τ. είναι εταίρος σε αυτή την Πράξη.

9.  ROCK Υποστηρικτικές δράσεις (ιδιωτικό έργο), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ανδρέας Γιακουμακάτος. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η υπάλληλος Μαρία Φελίδου.

10.  ROCK (HORIZON 2020 E.E.), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ανδρέας Γιακουμακάτος. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η υπάλληλος Μαρία Φελίδου.

12.  Υποστήριξη παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας φοιτητών στην Α.Σ.Κ.Τ. (ΕΣΠΑ), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Σκαλτσάς. Υπεύθυνος διαχείρισης της πράξης είναι ο συμβασιούχος Χρήστος Μάνος.

13.  Απολλωνίς εθνική υποδομή για τις ψηφιακές ανθρωπιστικές τέχνες και επιστήμες για την γλωσσική έρευνα και καινοτομία (ΕΣΠΑ-ΕΠΑΝΕΚ.), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Νικόλαος Δασκαλοθανάσης. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η ΕΕΔΙΠ Μαρία Χατζή.

14.  @postasis: Virtual Artistic Laboratory (Ι.Κ.Υ.), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ματθαίος Σαντοριναίος. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η ΕΕΔΙΠ Σταυρούλα Ζώη

15.  ΠΔΕ 2017 επιχορήγηση του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.Κ.Τ. για την υποστήριξη του έργου εκσυγχρονισμού των ακαδημαϊκών δομών της Α.Σ.Κ.Τ. (Π.Δ.Ε.), Επιστημονική Υπεύθυνη είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών Φωτεινή Ζήκα. Υπεύθυνος διαχείρισης της πράξης είναι ο συμβασιούχος Αλεβιζόπουλος Δημήτριος.

16. Συνέδριο ΜΠΑΟΥΧΑΟΥΣ 2019 (Ιδιωτικό Έργο), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής Ανδρέας Γιακουμακάτος. Υπεύθυνος διαχείρισης της πράξης είναι ο συμβασιούχος Αλεβιζόπουλος Δημήτριος.

17.  Αξιοποίηση θεατρικής σκηνής Α.Σ.Κ.Τ. (Ιδιωτικό έργο), Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Σκαλτσάς. Υπεύθυνη διαχείρισης της πράξης είναι η μόνιμη υπάλληλος Αθηνά Γκογκομήτρου.

19.  Το σύνδρομο της Σφίγγας - Η αινιγματολυτική διάσταση του tableau vivant και οι μεταγραφές του στην τέχνη από την Αναγέννηση έως τον 20ο αιώνα (ΕΛΙΔΕΚ-Υποτροφίες). Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι ο Καθηγητής Παναγιώτης Χαραλάμπους. 

20.  Ο ενδυματολογικός χάρτης στα επαναστατημένα νησιά του Αιγαίου και τα αισθητικά ιδεώδη της εποχής (1789-1830) (ΕΛΙΔΕΚ-Υποτροφίες). Επιστημονική υπεύθυνη είναι η Καθηγήτρια Αντωνία Διάλλα.

21.  Erasmus+ KA2 Mental Health Matters through Restorative Art. Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι ο Αν. Καθηγητής Ιωάννης Σκαλτσάς. 

22.  post documenta: οι σύγχρονες τέχνες ως φορείς εδαφικότητας. Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Νικόλαος Αρβανίτης. Υπεύθυνοι διαχείρισης: ΕΛΚΕ.

     23.  ERASMUS+ Διεθνής κινητικότητα μεταξύ χωρών του προγράμματος και χωρών εταίρων (ΚΑ 107) Κονγκό. Επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης είναι ο Αν. Καθηγητής Δημοσθένης Αβραμίδης και Υπεύθυνος διαχείρισης ο συμβασιούχος Χρήστος Μάνος.

Επικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260